Selam hanımlar Molfix kullanan bir anneyim şimdi yeni bez reklamlarını görüyorum alıp denemek istiyorum ama inceymiş bez bu yüzden tereddüt ediyorum. Kullan varsa yorumunu paylaşabilir mi?
Selam hanımlar Molfix kullanan bir anneyim şimdi yeni bez reklamlarını görüyorum alıp denemek istiyorum ama inceymiş bez bu yüzden tereddüt ediyorum. Kullan varsa yorumunu paylaşabilir mi?
Ben çıktığından beri kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım. Sızdırma ve pişik yapmıyor ama tabiki bebeğin altında bezi bırakıp gitmek yok, öyle bebeği bırakıp sonra bez pişik yaptı diyende çok oluyor.
Ben molfixle büyüttüm bebeklerimi gözüm kapalı güvenerim. Şu an da yeni bezden kullanıyorum sızma, pişik sorunu yaşamadım aksine bebeğim artık daha rahat hareket ediyor, öneririm.
Evet bende aldım aynından gösterge falan yok eskisine göre. Ama sızdırma yapmadı
Bende bim den aldım içi yeşil şok tan aldım içi beyaz demek ki değişik modelleri var Sleepy de öyle mesela değişikleri var hepsi aynı değil
Bende kullanıyorum bimden alıyorum çokta memnun kaldım bide numara numaradan fark li.olabilir
Molfix dahil bütün bezlerin yeni doğan ları güzel oluyor ama numara büyüdükçe kalite düşüyor, kalitesi değişmeyen tek bez evy baby bence, onada zam geldiği için baby turco ya geçtik 6 numara oda idare eder ama gece sızdırıyor.
3 çocuk büyüttüm molfixle 3. şimdi 1 yaşında bu zamanın en iyisi molfix diğerlerine verdiğin paraya yazık
en memnun kaldığım bez Molfix pure&soft ama ne yazık ki fiyatlar uçtu gitti. bir çok markayı denedim ama içlerinde en iyisi ve en hafifi olan baby turco ile devam ediyoruz artık. 🤷
Memnun kalirsiniz bizde onu kullanıyoruz
çok memnunum tek geçerim bütün bezLere 💪
Anne ya da anne adayıysan