Acill

0

Merhabâ anneler 2 yaşındaki oğlum herşeyi fırlatıyor bize vuruyor böyle bir durum yaşayan varmı

0 0
9 yanıt - paylaş
+1

Bizde de durum aynı 2 buçuk yaşında fırlatma huyunu unutturamiyoruz

+1

Bence tek nedeni televizyon telefon şimdiki çocuklar oyuncaklarla
oynamiyor

1 yorum
+1

Çocuklara çok görmeyin bu durumu ne yapsınlar evden dışarı çıkamıyorlar enerjilerini tam olarak atamiyorlar

1 0
paylaş
+1

Çocuğunuzun önce sakinleşmesini bekleyin öfkeliyken ağlıyorken boşuna konuşmayın çünkü sizi dinleyemez. Sakinleşince kucağınıza alıp sarılın sevgi dolu konuşun.Eğer istediği olmadığı için ağlıyorsa eğer makul bir şey istiyorsa yerine getirin. Bu geçiş dönemidir her çocukta olabilir.Siz kendinizi suçlamayın üzülmeyin kalbinizi ferah tutun.Geçecektir bu dönem de inşallah.

+1

Kucağınıza geldiği zaman sırtını sevin,kulağına yavaşça güzel kelimeler söyleyin,gözlerine bakarak ve sakin konuşun oyunlar oynayın parmak oyunları gibi ilgi istiyor belli edemediği için hırçınlık yapar.

0

Çocuğunuz sinirlendiği zaman, bir şeyleri attığında, onu görmemezlikten gelin, bulunduğu ortamı derk edin yalnız kalsın Bi kaç dakika içinde sakinleşir, bu yaştaki çocukların hemen hemen hepsi bu şekil hareketler yapar zamanla geçer.

0 0
paylaş
0

Yeğenim öyleydi simdi atlatti herseyi firlatirdi suratimiza dönemsel olmali cunku benim oglan hala atiyor balkondan aşağıya

0

Hırçın hareket yaptiginda onunla ilgilenmeyin. Zarar gormemesi icin bir sey soylemeniz gerekiyorsa bagirmadan soguk bir ifadeyle kisa bir cumle kurun. O hircinligini yaparken ona bakmayin. Vereceginiz her tepki onun harekete devam etmesine sebep olacaktir. Normal oldugu anlarda sevgi gosterin o zamanlarda ona birseyler sorun yaptigi iyi bir sey icin tebrik edin. Hatta bazi konularda yardim isteyin. Basit ev islerini yaptirin becermesini saglayin. Gorevler verin.Yani burada kotu davranislara kizmak yerine ilgisizlik, iyi davranis hallerindeyken sevgi ilgi onun fikrini almak sohbet etmek tevrik etmek vs.yapilmali diye dusunuyorum. Ama ne olursa olsun 2 yas civari genel bir asabi tavir var. Artik buyudum atarı bu.

0 0
paylaş
0

2 yaş sendromudur çocuklarımızın ilk ergenliğe geçişi, zaman içinde geçer ama çok zor durumda kalırsanız bir pedagogdan yardım almanızı tavsiye ederim

0 0
paylaş

Anne ya da anne adayıysan