Merhaba oğlum evde koşarken nasıl oldu anlamadım bi anda düştü ve dilini deldi dişi çok kanamadı ama doktora getirmeme gerek varmıdır acaba????
Merhaba oğlum evde koşarken nasıl oldu anlamadım bi anda düştü ve dilini deldi dişi çok kanamadı ama doktora getirmeme gerek varmıdır acaba????
Geçtiyse gerek yok gitmenize. Dişi diline gelmiştir o yuzden kanamistir
Geçen benim kızım da o şekilde oldu düştü dişleri dilini kesmiş. 10 dk ağladı sonra sakinlesti
Geçen gün aynısı bızim de başımıza geldı. Düşünce agzında memesı vardı ve ust damadı dudaga dogru Braz kesildi . Kanamayı durdurduk sadece ertesı gune bıseyı kalmadı ama :) endıselenmeyn bencee düşe kalka büyüyorlar gercekten... Gecms olsun :)
Dil kemdını en cabuk onaran organ canım bıkacgun kendıliginden gecer sen bile sasıracaksın gecmıs olsun
benim kiziminda oldu eğer hala kanamiyorsa kantoron yagı sürün bir kaçgüne geçiyor kaniyorsa hemen götürün.
Benimde oglumun başına geldi ama zamanla kendiliğinden duzeldi.insallah sizinde düzelir.gecmis olsun.
Anne ya da anne adayıysan